10 jaar ONE: The Greenhouse

Oosterhout Nieuwe Energie viert haar 10-jarig bestaan! Ter ere van deze mijlpaal blikken we terug op de afgelopen tien jaar, waarin we met succes verschillende samenwerkingen en projecten hebben verwezenlijkt. Deze keer delen we het verhaal achter de oprichting van The Greenhouse.

The Greenhouse: Een project dat op rolletjes verliep

De Gemeente Oosterhout zocht naar een effectieve manier om de ambitieuze doelstellingen voor de energietransitie te behalen en vond dit in "The Greenhouse". Een rijdend duurzaam huis waar de inwoners van Oosterhout terecht kunnen voor advies en overleg over duurzame oplossingen.

De Gemeente Oosterhout en ONE werkten samen om The Greenhouse te realiseren. Het ontwerp werd opvallend, en het mobiele adviescentrum werd voorzien van goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Het huis is 100% duurzaam en geeft inwoners een beeld van de mogelijkheden voor verduurzaming van eigen huis.

Inmiddels is The Greenhouse al een jaar in gebruik en hebben tal van mensen het mobiele adviescentrum bezocht.

In The Greenhouse is altijd iemand van ONE én iemand van de gemeente aanwezig. Zij kunnen advies geven en alle brandende vragen van inwoners van de gemeente Oosterhout beantwoorden. ONE richt zich daarbij op het verduurzamen van de woning, waar de gemeente informeert over bijvoorbeeld de energietransitie, subsidies, vergroening en circulariteit.

Een zeer succesvolle samenwerking aan wederom een mooi project!
« Vorige | Terug | Volgende »
 

Deze website gebruikt cookies

Dit doen wij voor statistische doeleinden, en om uw ervaring op deze website te verbeteren.

Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.
Voor meer informatie kunt u eerst onze cookie uitleg pagina bekijken!