Nieuws

Slim aansluiten van zonnepanelen 13-07-2021

Heb je zonnepanelen of overweeg je deze aan te schaffen? Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om spanningsproblemen te voorkomen. Welke stappen dit zijn lees je hier. 

Duurzaam Oosterhout week 2021 02-10-2021

Noteer nu alvast de week van 2 t/m 10 oktober in je agenda Duurzaam Oosterhout Week 2021!

Zonnepanelenproject van ONE ging als de brandweer! 21-04-2021

Ons zonnepanelenproject, waar inwoners van Oosterhout zich voor konden inschrijven, ging letterlijk en figuurlijk als de brandweer en is in no time volgeboekt.

Breng je energierekening omlaag met de gratis EARN-E! 03-03-2021

Vanaf vandaag kun je onze nieuwe website bezoeken. Naast agenda, nieuws en wetenswaardigheden, vind je hier voortaan ook onze kennisbank met ONE minute tutorials en whitepapers waarin onze energiecoaches hun kennis over het verduurzamen van de eigen woning met jou delen. Ook hebben wij nu een ‘smoelenboek’ waarin onze energiecoaches letterlijk ‘een gezicht’ krijgen en zichzelf kort voorstellen.

Wat kun je doen voor de aarde tijdens Earth Day? 22-04-2021

22 April is het Earth Day! Wererldwijd wordt de dag van de Aarde gevierd. Op deze dag staan we stil bij de aarde en de invloed dat ons gedrag en acties hebben op onze mooie aarde. Wil jij meer voor de aarde doen? Volg dan onze 5 simpele tips!

5 tips voor energiebesparing in de lente! 8-04-2021

De eerste zonnestralen van de lente schijnen door het raam, tijd voor een voorjaarsschoonmaak. Maak van de gelegenheid gebruik om onze voorjaarstips toe te passen en bespaar eenvoudig energie! 

Huis verkopen? Energielabel aanvragen! 30-03-2021

De aflevering van Radar op maandag 29 maart ging over de verplichte energielabel. Waarom moet je er tot wel 500 euro voor betalen en wat heb je er eigenlijk aan? Wat is de zin of onzin van het nieuwe verplichte energielabel? 

Interview met onze Rob in magazine Rabo &Co 30-3-2021

Rabo &Co is een initiatief van de coöperatieve Rabobank. Drie keer per jaar brengen ze in het Rabo &Co magazine inspirerende verhalen en mooie initiatieven onder de aandacht, in woord en beeld. In het magazine komen lokale, regionale, nationale en internationale initiatieven samen. In deze editie werd onze Rob geïnterviewd, waarin hij alles vertelt over ONE. Je leest het interview hier. 

Actie voor woningisolatie! 12-02-2021

Samen isoleren stuk voordeliger

Het isoleren van je woning heeft veel voordelen. Het is niet alleen beter voor het milieu: je bespaart ook op je energiekosten en het verhoogt je wooncomfort. De gemeente Oosterhout wil het jou als inwoner makkelijk maken om energie te besparen. Daarom start de gemeente samen met Oosterhout Nieuwe Energie (ONE) en het Regionaal Energieloket een actie voor woningisolatie die loopt van 8 februari tot en met 31 maart 2021.

Energie-tegoedbonnen Oosterhout groot succes! 15-01-2020

Oosterhouters investeren massaal in energiezuinige maatregelen

Maar liefst 2.500 ledlampen, 300 tochtstrippen voor deuren, ramen en brievenbussen en 150 isolatiefolies voor radiotoren. Dat is het resultaat van de energiebesparingsactie van gemeente Oosterhout in samenwerking met Oosterhout Nieuwe Energie (ONE) en het Regionaal Energie Loket.

Artikel 1-10 van de 11 Volgende pagina »