Nieuws

De Eerlijke Vergelijking 16-09-2020

Zonnepanelen vergelijken? Oosterhout Nieuwe Energie (ONE) constateert dat de keuze tussen verschillende offertes nog niet zo makkelijk gemaakt is. Door de grote kwaliteitsverschillen in omvormers en zonnepanelen worden vaak appels met peren vergeleken. De vrijwilligers van ONE helpen u graag met het maken van een eerlijke vergelijking.

Energielabel woning

Energielabel wordt véél duurder, vraag daarom nu een definitief energielabel aan! 05-09-2020

Op 1 januari 2021 wordt naar verwachting het nieuwe energielabel ingevoerd. Dit nieuwe energielabel gaat 190€ kosten en is daarmee véél duurder dan het huidige.

ONE beschikt over veertien Energiecoaches 02-09-2020

Veertien energiecoaches van Oosterhout Nieuwe Energie (ONE) ontvingen zaterdag een certificaat ter afronding van hun opleiding of als dank voor hun bewezen diensten de afgelopen jaren. In verband met corona volgden ze de cursus online en sloten ze de opleiding af met een digitale praktijkoefening. De andere energiecoaches volgden al voor 2020 de opleiding bij het Regionaal Energieloket.

Verhoging Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) 21-08-2020

De Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) voorzag particuliere woningeigenaren al met een vergoeding van 20% van de isolatiekosten van de woning. Per 1 juni 2020 is dit verhoogd naar zelfs 30%!
Lees er meer over in dit artikel.

Oosterhout Nieuwe Energie zet stichting Pim in het zonnetje 21-08-2020

Op het rechter dak Tweede huis van stichting Pim in Dorst liggen sinds zaterdag 15 augustus 76 zonnepanelen. 
Vrijwilligers van Oosterhout Nieuwe Energie (ONE) legden de panelen samen met leverancier Aarde.nl, zowel SunPower (leverancier van de zonnepanelen) als de installateur Aarde.nl zagen voor dit project af van winst.

Bespaartips! 08-07-2020

Besparen op uw energierekening? Oosterhout Nieuwe Energie en gemeente Oosterhout delen 24 tips op een placemat die deze week bij u in de bus valt! De 24 tips zijn maatregelen die u zelf kunt uitvoeren om energie te besparen én te zorgen voor een lagere energierekening. Met het toepassen van de tips wordt uw woning ook comfortabeler.

Energieadvies op maat voor uw woning. Ook online! 04-07-2020

Heeft u vragen als: Verduurzamen? Waar begin je en hoe pak je dat aan? Wat zijn de beste en betaalbare opties voor mijn woning? Zelf energie opwekken? Hoe krijg ik mijn woning comfortabel warm/koel? Dat zijn maar enkele vragen die een energiecoach van ONE samen met u kan beantwoorden.

Tip: Opsporen sluipverbruik i.c.m. uw Slimme meter 11-07-2020

Wist u dat u eenvoudig kunt achterhalen welke apparaten in uw woning voor sluipverbuik zorgen om zodoende uiteindelijk stroom te kunnen besparen?
Regenton

Tip: Waterbesparing 04-07-2020

Tip voor mensen die water willen besparen: koop een regenton en geef je tuin en planten daarmee water.

Item 1-10 van de 75 Volgende pagina »