Nieuws

We hebben een nieuwe website 03-03-2021

En dat vieren we met een mooie aanbieding voor u!

Vanaf vandaag kunt u onze nieuwe website bezoeken. Naast agenda, nieuws en wetenswaardigheden, vind u hier voortaan ook onze kennisbank met ONE minute tutorials en whitepapers waarin onze energiecoaches hun kennis over het verduurzamen van de eigen woning met u delen. Ook hebben wij nu een ‘smoelenboek’ waarin onze energiecoaches letterlijk ‘een gezicht’ krijgen en zichzelf kort voorstellen.

ONE zoekt Communicatie Coördinator 19-1-2021

Vrijwilligerswerk | Energietransitie |  Marketing & Communicatie |  4 – 8 uur per week

Wil jij werken binnen een vrijwilligersorganisatie en zo een bijdrage leveren aan de energietransitie? Zie je het als een uitdaging om te werken met een klein team waarbij je samen zorgt voor het vergoten van de vindbaarheid en zichtbaarheid van onze organisatie en voor voldoende aanvragen voor een onafhankelijk energieadvies van onze lokale energiecoaches?

Online informatiebijeenkomst Woningisolatie 12-02-2021

Samen isoleren stuk voordeliger

Het isoleren van uw woning heeft veel voordelen. Het is niet alleen beter voor het milieu: u bespaart ook op uw energiekosten en het verhoogt uw wooncomfort. De gemeente Oosterhout wil het u als inwoner makkelijk maken om energie te besparen. Daarom start de gemeente samen met Oosterhout Nieuwe Energie (ONE) en het Regionaal Energieloket een actie voor woningisolatie die loopt van 8 februari tot en met 31 maart 2021.

Energie-tegoedbonnen Oosterhout groot succes! 15-01-2020

Oosterhouters investeren massaal in energiezuinige maatregelen

Maar liefst 2.500 ledlampen, 300 tochtstrippen voor deuren, ramen en brievenbussen en 150 isolatiefolies voor radiotoren. Dat is het resultaat van de energiebesparingsactie van gemeente Oosterhout in samenwerking met Oosterhout Nieuwe Energie (ONE) en het Regionaal Energie Loket.

Energie besparen in de winter 19-02-2021

5 tips van de vrijwillige energiecoach

Het is winter! En hoe! De wereld kleurt wit en de ijzers kunnen uit het vet! Met deze kou zetten we massaal de verwarming op een hogere stand.

Artikel 1-5 van de 5