Nieuws

Verschillende Soorten Warmtepompen

Bij Oosterhout Nieuwe Energie streven we ernaar om je te helpen je woning duurzamer en energie-efficiënter te maken. Er zijn verschillende soorten warmtepompen, elk met hun eigen unieke kenmerken en voordelen.

Subsidies voor warmtepompen: wat u moet weten

Bij Oosterhout Nieuwe Energie willen we u helpen bij de overstap naar duurzame energie. Een van de manieren om dit te doen is door het installeren van een warmtepomp, waarvoor u subsidie kunt krijgen. In dit artikel bespreken we de voorwaarden voor het aanvragen van subsidie voor warmtepompen, de installatievereisten en hoe u de subsidie kunt aanvragen.

Energiebesparende Tips: Haal het Beste uit je Warmtepomp

Bij Oosterhout Nieuwe Energie willen we jou helpen om energie te besparen en je huis duurzamer te maken. Een warmtepomp kan hier een grote rol in spelen, maar er zijn ook andere manieren om energie te besparen en je huis nog efficiënter te maken. In dit artikel geven we je tips over hoe je de werking van je warmtepomp kunt optimaliseren, waarom goede woningisolatie belangrijk is, en hoe slimme thermostaten je kunnen helpen energie te besparen.

Warmptepompen: duurzaam verwarmen en verkoelen

Bij Oosterhout Nieuwe Energie streven we naar een duurzamer en energiezuiniger Oosterhout. Dit doen we door deskundig en onafhankelijk advies te geven aan alle Oosterhoutse huizenbezitters. Deze keer gaan we dieper in op het gebruik van warmtepompen. Warmtepompen zijn innovatieve systemen die de manier waarop we onze huizen en gebouwen verwarmen kunnen verduurzamen. In dit artikel leggen we de werking van warmtepompen uit, bespreken we de verschillen tussen de nu bekende verwarmingssystemen en warmtepompen, en kijken we naar de voordelen zoals energiebesparing en verminderde CO2-uitstoot.

Hoe werkt het terugleveren van zonne-energie?

De installatie van zonnepanelen op huizen en bedrijven heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt, gedreven door zowel milieubewustzijn als economische voordelen. Maar wat gebeurt er met de overtollige energie die deze zonnepanelen opwekken? Dat is waar het terugleveren van zonne-energie om de hoek komt kijken.

Aandachtspunten gebruik zonnepanelen 24-05-2024

Zonnepanelen vormen een goede stap naar duurzame energie maar om het maximale uit deze investering te halen, is het van cruciaal belang om aandacht te besteden aan verschillende belangrijke aspecten. Hier zijn enkele uitgebreide aandachtspunten en praktische tips die je kunnen helpen om optimaal te profiteren van je zonnepanelen.

8 redenen om over te stappen op zonnepanelen 20-05-2024

Overweeg je om zonnepanelen aan te schaffen? Het is begrijpelijk dat je misschien wat aarzeling voelt, gezien de constante veranderingen en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van zonne-energie. Maar laten we eens kijken naar acht overtuigende redenen waarom deze investering de moeite waard is.

Schoonmaken van je zonnepanelen 30-05-2024

Zonnepanelen zijn een slimme investering in duurzame energie, maar om hun maximale potentieel te benutten, is regelmatig onderhoud en schoonmaak essentieel. Of je nu nieuwe zonnepanelen hebt geïnstalleerd of al enige tijd zonnepanelen hebt, het volgen van goede reinigingspraktijken is cruciaal om de efficiëntie te behouden en de levensduur van je systeem te verlengen.

Als je zonnepanelen op een schuin dak liggen spoelt de regen ze over het algemeen zelf schoon, tenzij er algengroei ontstaat of langdurig restanten van vogelpoep blijven zitten. Voor panelen op een plat dak is wel aan te raden deze regelmatig schoon te maken.

Hier zijn uitgebreide tips en richtlijnen voor het schoonmaken van je zonnepanelen:

Soorten zonnepanelen 6-05-2024

Voordat je ervoor kiest om zonnepanelen aan te schaffen is het handig om te begrijpen welke soort zonnepanelen er zijn. Welke keuze je maakt hangt af van jouw specifieke behoeften, budget en het oppervlak van je dak. Laten we eens kijken naar de belangrijkste soorten zonnepanelen die momenteel op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn.

Het soort paneel wordt voornamelijk bepaald door het materiaal waar de zonnecellen van gemaakt zijn.

Hoe werken zonnepanelen? 02-05-2024

Zonnepanelen zijn een geweldige manier om je eigen stroom op te wekken en je energierekening te verlagen. Maar hoe werken ze precies? In deze blogpost leggen we alles uit over de werking van zonnepanelen, van het opvangen van zonlicht tot het gebruik van stroom in je huis. We bespreken ook factoren die van invloed zijn op de prestaties van je panelen, zoals de oriëntatie en het weer.
Artikel 1-10 van de 60 Volgende pagina »
 

Deze website gebruikt cookies

Dit doen wij voor statistische doeleinden, en om uw ervaring op deze website te verbeteren.

Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.
Voor meer informatie kunt u eerst onze cookie uitleg pagina bekijken!