Nieuws

Bespaartips! 08-07-2020

Besparen op uw energierekening? Oosterhout Nieuwe Energie en gemeente Oosterhout delen 24 tips op een placemat die deze week bij u in de bus valt! De 24 tips zijn maatregelen die u zelf kunt uitvoeren om energie te besparen én te zorgen voor een lagere energierekening. Met het toepassen van de tips wordt uw woning ook comfortabeler.

Energieadvies op maat voor uw woning. Ook online! 04-07-2020

Heeft u vragen als: Verduurzamen? Waar begin je en hoe pak je dat aan? Wat zijn de beste en betaalbare opties voor mijn woning? Zelf energie opwekken? Hoe krijg ik mijn woning comfortabel warm/koel? Dat zijn maar enkele vragen die een energiecoach van ONE samen met u kan beantwoorden.

Regenton

Tip: Waterbesparing 04-07-2020

Tip voor mensen die water willen besparen: koop een regenton en geef je tuin en planten daarmee water.

Zonnepanelen op zuid of oost-west? 03-06-2020

Onze Energiecoaches krijgen vaak vragen over de beste orientatie bij het plaatsen van zonnepanelen op platte daken maar ook over de nadeligheid indien zonnepanelen niet op het zuiden geplaatst kunnen worden.

In dit nieuwsbericht leest u meer over de optimale ligging van zonnepanelen.

Opening Duurzaam Info Punt (DIP) 20-05-2020

Nu de Nederlandse regering de beperkende maatregelen in verband met het Coronavirus langzaamaan aan het versoepelen is, staan de vrijwilligers van Oosterhout Nieuwe Energie te popelen om u weer te mogen ontvangen in ons Duurzaam Info Punt (DIP).

In dit nieuwsbericht kunt u lezen onder welke voorwaarden het DIP weer open mag.

Wetsvoorstel afbouw Salderingsregeling vanaf 2023 19-05-2020

Zoals u wellicht weet is het kabinet voornemens de zogenaamde Salderingsregeling op Zonnepanelen geleidelijkaan te versoberen.
De salderingsregeling bepaalt welke vergoeding u krijgt voor elk Kilowattuur dat u aan het electriciteitsnet teruglevert.
In dit artikel kunt u lezen wat het door minister Wiebes ingediende westvoorstel inhoudt en wat de effecten zijn op de salderingsregeling.

 

Voorbeeld Solar Monkey

Energiecoaches ONE geven online advies 03-04-2020

Nu het Coronavirus in Nederland rondwaart, komen de Energiecoaches van Oosterhout Nieuwe Energie (ONE) uiteraard niet meer bij de mensen aan huis. Maar wist u dat onze Energiecoaches u ook op afstand van duurzaamheidsadviezen kunnen voorzien?

Item 1-10 van de 69 Volgende pagina »