10 jaar ONE: TICOhuis

10 Jaar Oosterhout Nieuwe Energie; tijd voor een terugblik

Oosterhout Nieuwe Energie bestaat dit jaar 10 jaar. Een goed moment om terug te kijken. In de afgelopen jaren hebben we verschillende maatschappelijke instanties mogen ondersteunen en zijn er mooie, duurzame initiatieven gestart. De komende weken kijken we hierop terug. We trappen af met het TICOhuis.

20 Gratis Zonnepanelen op het TICOhuis

Het TICOhuis, gelegen in het centrum van Oosterhout, biedt mensen met een verstandelijke beperking een thuis. Het huis opende in 2018 haar deuren aan de Mathildastraat en biedt een veilige en comfortabele woonomgeving voor de bewoners.

ONE zorgde ervoor dat deze plek ook nog eens een duurzaam tintje kreeg. Ze zetten zich in om het TICOhuis te voorzien van zonnepanelen. Er zijn verschillende acties opgezet om geld in te zamelen voor dit duurzame doel. Zo werd er een benefietavond georganiseerd in restaurant Irodion en werden er collectes gehouden in de Vredeskerk en tijdens de dag van de duurzaamheid op de Heuvel. Ook ontving het TICOhuis giften van de Zusters Franciscanessen uit Dongen en de Broeders van Huijbergen.

Met het ingezamelde bedrag konden 20 zonnepanelen worden aangeschaft en op 8 mei 2018 zijn ze geplaatst. Bij het TICOhuis zijn ze nog steeds erg blij met dit initiatief. De zonnepanelen zorgen voor een mooie bezuiniging op de energiekosten en ze kijken terug op een fijne samenwerking met Oosterhout Nieuwe Energie.
« Vorige | Terug | Volgende »
 

Deze website gebruikt cookies

Dit doen wij voor statistische doeleinden, en om uw ervaring op deze website te verbeteren.

Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.
Voor meer informatie kunt u eerst onze cookie uitleg pagina bekijken!