10 jaar ONE: De adviserende rol van ONE voor MEK

Dit jaar viert Oosterhout Nieuwe Energie haar 10-jarig bestaan. Daarom blikken we terug op geslaagde samenwerkingen en projecten uit het afgelopen decennium. Dit keer het succesverhaal van de duurzame samenwerking tussen ONE en Stichting Milieu Educatie en Kinderboerderij (MEK).

Stichting Milieu Educatie en Kinderboerderij (MEK) is een plek waar kids zich kunnen uitleven en tegelijkertijd leren over onze planeet. Natuurlijk willen ze zelf ook het goede voorbeeld geven met een duurzaam gebouw. Daar heeft Oosterhout Nieuwe Energie hen bij geholpen.

ONE heeft een adviserende rol ingenomen. Hiervoor zijn ze diverse keren op bezoek geweest bij MEK en is er veel overleg geweest. Samen is er gekeken naar hoe het MEK zo duurzaam mogelijk kan worden. Ook heeft ONE financieel bijgedragen. Zo kon de zonneboiler gerealiseerd worden door de hulp van ONE. ONE heeft voor het MEK geregeld dat er een zonneboiler geplaatst kon worden en de zonnepanelen die er zijn verbeteringen aangebracht in de zonnepanelen die er al waren.

Het contact verliep heel prettig. En nog steeds is er goed contact tussen het MEK en ONE. Wederom een mooie samenwerking!
« Vorige | Terug | Volgende »
 

Deze website gebruikt cookies

Dit doen wij voor statistische doeleinden, en om uw ervaring op deze website te verbeteren.

Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.
Voor meer informatie kunt u eerst onze cookie uitleg pagina bekijken!