Blogs

Nieuwe salderingsregeling zonnepanelen 21-06-2022

Blijft investeren in zonnepanelen een goed idee met de nieuwe salderingsregeling?

Zonnestroom die je zelf niet gebruikt, lever je aan het elektriciteitsnet. Door de huidige salderingsregeling krijg je daar net zoveel voor als je betaalt voor de stroom die je afneemt van het energiebedrijf. Vanaf 2025 bouwt de overheid deze salderingsregeling af. We leggen het hieronder kort voor je uit.

Wij laten je het bos tussen de bomen van subsidies zien. 16-02-2022

[UPDATE FEB '23] Met de stijgende energieprijzen is het verduurzamen van je woning nĂ³g interessanter geworden. Het verduurzamen van je woning kan echter een kostbare aangelegenheid zijn. Gelukkig zijn er verschillende subsidiemogelijkheden, maar welke subsidies zijn er nu en waar moet je op letten? Vanuit Oosterhout Nieuwe Energie helpen we je graag het groene bos weer te zien!

Werken zonnepanelen als de stroom uitvalt? 31-08-2021

In principe niet. De zon kan wel schijnen en de zonnepanelen doen hun werk maar de omvormer zet de energie niet op het net. En de reden is heel logisch, lees maar. 

Wat is duurzamer? Een apparaat vervangen of repareren? 24-11-2021

We hebben tegenwoordig veel apparatuur in huis. Een televisie, koelkast, wasmachine, koffiezetapparaat, smartphone, ga zo maar door. Soms gaan je apparaten kapot of zijn ze verouderd. Wat is dan de meest duurzame keuze? Vervangen of repareren?

 

Deze website gebruikt cookies

Dit doen wij voor statistische doeleinden, en om uw ervaring op deze website te verbeteren.

Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.
Voor meer informatie kunt u eerst onze cookie uitleg pagina bekijken!