Vacature vrijwilliger: ONE zoekt een secretaris

Duurzaamheid en duurzaam leven is actueler dan ooit. Bij Oosterhout Nieuwe Energie (ONE) zetten we ons als vrijwilligersorganisatie in om de inwoners van de gemeente Oosterhout bewuster te maken van het belang van duurzaamheid in de woning en ondersteunen wij hen bij deze transitie. Dit doen wij met onafhankelijk en kosteloos advies. Onze speciaal hiervoor opgeleide energiecoaches hebben allemaal een achtergrond in de techniek en/of energie en hebben een gemeenschappelijke missie: een duurzaam Oosterhout.

Wil jij ons helpen om Oosterhout te verduurzamen? Wij zijn op zoek naar een secretaris, die zich wil aansluiten bij ons bestuur. 

Jouw taken als secretaris bestaan uit:

  • Het beheer van de ledenadministratie

  • Organiseren en notuleren van vergaderingen

  • Het (beperkt) verzorgen van correspondentie 

 

Wij zoeken een enthousiaste kandidaat, die duurzame energie een warm hart toedraagt. Neem voor meer informatie over deze bestuursfunctie contact op met onze voorzitter door een berichtje te sturen via het contactformulier op onze website.

 

Sluit jij je liever aan bij onze werkgroep communicatie? Bekijk dan onze vacature voor een medewerker in de werkgroep communicatie! 




« Vorige | Terug | Volgende »
 

Deze website gebruikt cookies

Dit doen wij voor statistische doeleinden, en om uw ervaring op deze website te verbeteren.

Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.
Voor meer informatie kunt u eerst onze cookie uitleg pagina bekijken!