Nieuws

korting hypotheek rente energielabel

Hoog energielabel? Krijg korting op je hypotheekrente. 09-05-2022

Heeft jouw woning energielabel B of hoger? Dan heb je bij veel banken recht op een duurzaamheidskorting. Daarbij verhoogt het ook nog de waarde van je huis. Zo’n energielabel is dus geld waard!

Energiecoach Jaap Stel: De energiecoach is als een reisleider 14-04-2022

'Je bent gek als je geen energiescan laat doen', meent energiecoach Jaap Stel (69). Als coördinator wijst hij de aangevraagde energiescans aan de verschillende coaches toe. 'Soms doe ik zelf een scan als ik geen match vind of bij drukte'

Lees hiet het hele verhaal van onze energiecoach Jaap. 

Energiecoach Cees Lodders: Ik ben onderzoekend van aard 31-03-2022

Bijzondere vragen die uitnodigen tot onderzoek. Energiecoach Cees Lodders (73) smult ervan. ‘De mensen zijn altijd zo dankbaar voor de informatie die de energiescan oplevert.’

verduurzamen

Huis verbouwen? Dan ben je verplicht te verduurzamen. 29-03-2022

Sinds 1 februari van dit jaar ben je verplicht om je woning te verduurzamen wanneer er grondig verbouwd wordt. Deze verplichting is het gevolg van een nieuwe Europese wet om de wereld een stukje groener te maken. Lees hier wanneer je verplicht bent te gaan verduurzamen. 

 

Duurzaam huisje

Wethouder Willemsen: ‘Energiecoaches zijn heel waardevol’ 14-03-2022

Wethouder Marcel Willemsen: ‘Energiecoaches zijn heel waardevol’

Wat is het verschil tussen de website duurzaamoosterhout.nl en de website van ONE? Een vraag die onze energiecoaches regelmatig krijgen.

Geert Smeenk

Energiecoach Geert Smeenk: Dit fijne werk houdt me jong 23-02-2022

Hij maakt vier energiescans per week. Energiecoach Geert Smeenk (75) wil nog minstens vijf jaar door. Hoe gaat hij te werk?

Energiecoach Jurgen

Ik ben in de rol van energiecoach gegroeid. 23-01-2022

Energiecoach worden? Jurgen de Hoogh (50) voelde er weinig voor, toen hij vier jaar geleden startte als vrijwilliger bij ONE. Inmiddels geniet hij met volle teugen.

Lees hier het volledige interview met onze energiecoach Jurgen. Hij vertelt over zijn werk als energiecoach en wat dit voor hem zo bijzonder maakt. 

Oosterhout Nieuwe Energie adviescentrum

Wij zijn op zoek naar nieuwe energiecoaches 23-01-2022

Bij ONE zijn we op zoek naar nieuwe energiecoaches. Wil jij ons ondersteunen bij onze groene werkzaamheden. Lees dan verder!

Vanaf 2022 extra subsidie op een warmtepomp 03-11-2021

 

Het kabinet gaat extra subsidie inzetten om (hybride) warmtepompen voor iedereen toegankelijker te maken. Vanaf 2022 wordt de subsidie daarom van 20% verhoogd naar 30%.

 

 

Stijgende energieprijzen 8-04-2021

De energieprijzen schieten omhoog! Tijd om te gaan verduurzamen dus...
« Vorige pagina Artikel 11-20 van de 27 Volgende pagina »