Nieuws

Oosterhout Nieuwe Energie adviescentrum

Wij zijn op zoek naar nieuwe energiecoaches 23-01-2022

Bij ONE zijn we op zoek naar nieuwe energiecoaches. Wil jij ons ondersteunen bij onze groene werkzaamheden. Lees dan verder!

Vanaf 2022 extra subsidie op een warmtepomp 03-11-2021

 

Het kabinet gaat extra subsidie inzetten om (hybride) warmtepompen voor iedereen toegankelijker te maken. Vanaf 2022 wordt de subsidie daarom van 20% verhoogd naar 30%.

 

 

Stijgende energieprijzen 8-04-2021

De energieprijzen schieten omhoog! Tijd om te gaan verduurzamen dus...

Ben jij de energiecoach die wij zoeken? 15-11-2021

Als energiecoach ga je in gesprek met stads-/dorpsgenoten. Aan de keukentafel heb je het met hen over het energieverbruik in de woning en hoe dit te kunnen verminderen. Op enthousiaste wijze zet je mensen aan het denken en activeer je ze om stap voor stap aan de slag te gaan met het verduurzamen van hun huis. 

Slim aansluiten van zonnepanelen 13-07-2021

Heb je zonnepanelen of overweeg je deze aan te schaffen? Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om spanningsproblemen te voorkomen. Welke stappen dit zijn lees je hier. 

Zonnepanelenproject van ONE ging als de brandweer! 21-04-2021

Ons zonnepanelenproject, waar inwoners van Oosterhout zich voor konden inschrijven, ging letterlijk en figuurlijk als de brandweer en is in no time volgeboekt.

Breng je energierekening omlaag met de gratis EARN-E! 03-03-2021

Vanaf vandaag kun je onze nieuwe website bezoeken. Naast agenda, nieuws en wetenswaardigheden, vind je hier voortaan ook onze kennisbank met ONE minute tutorials en whitepapers waarin onze energiecoaches hun kennis over het verduurzamen van de eigen woning met jou delen. Ook hebben wij nu een ‘smoelenboek’ waarin onze energiecoaches letterlijk ‘een gezicht’ krijgen en zichzelf kort voorstellen.

Wat kun je doen voor de aarde tijdens Earth Day? 20-04-2022

22 April is het Earth Day! Wererldwijd wordt de dag van de Aarde gevierd. Op deze dag staan we stil bij de aarde en de invloed dat ons gedrag en acties hebben op onze mooie aarde. Wil jij meer voor de aarde doen? Volg dan onze 5 simpele tips!

5 tips voor energiebesparing in de lente! 18-04-2022

De eerste zonnestralen van de lente schijnen door het raam, tijd voor een voorjaarsschoonmaak. Maak van de gelegenheid gebruik om onze voorjaarstips toe te passen en bespaar eenvoudig energie! 

Huis verkopen? Energielabel aanvragen! 30-03-2021

De aflevering van Radar op maandag 29 maart ging over de verplichte energielabel. Waarom moet je er tot wel 500 euro voor betalen en wat heb je er eigenlijk aan? Wat is de zin of onzin van het nieuwe verplichte energielabel? 

« Vorige pagina Artikel 11-20 van de 23 Volgende pagina »