Nieuws

Isolerende Gordijnen: een betaalbare oplossing

Veel mensen ervaren problemen zoals tocht of warmteverlies via hun ramen, zeker bij enkelglas. Gelukkig bieden isolerende gordijnen een betaalbare oplossing hiervoor. Je leest hier meer over in dit artikel

Inkoopactie hybride/all-electric warmtepomp 24-02-2024

Online informatieavond op woensdag 6 maart om 19.30 uur

In samenwerking met Gemeente Oosterhout en ONE organiseert het Regionaal Energieloket wederom een collectieve inkoopactie voor een hybride of All-electric warmtepomp.

Waterzijdig inregelen: optimaliseer je verwarmingssysteem

Wil je energie besparen en tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere toekomst? Dan is waterzijdig inregelen van je verwarmingssysteem een slimme zet. Lees er meer over in dit artikel! 

Salderingsregeling voor zonnepanelen blijft voorlopig

Het voorstel om de salderingsregeling voor eigenaren van zonnepanelen geleidelijk af te bouwen vanaf 2025 heeft geen meerderheid gekregen in de Eerste Kamer. De twee grootste fracties, BBB en GroenLinks-PvdA, hebben aangegeven tegen het voorstel te stemmen. Eerder hadden ook JA21, de Partij voor de Dieren en de SP al hun tegenstand uitgesproken.

10 jaar ONE: De adviserende rol van ONE voor MEK

Dit jaar viert Oosterhout Nieuwe Energie haar 10-jarig bestaan. Daarom blikken we terug op geslaagde samenwerkingen en projecten uit het afgelopen decennium. Dit keer het succesverhaal van de duurzame samenwerking tussen ONE en Stichting Milieu Educatie en Kinderboerderij (MEK).

10 jaar ONE: Zonnepanelen op Oosterhoutse scholen 17-11-2023

Dit jaar viert Oosterhout Nieuwe Energie haar 10-jarig bestaan. Daarom blikken we terug op geslaagde samenwerkingen en projecten uit het afgelopen decennium. Dit keer het succesverhaal van de duurzame samenwerking tussen ONE en Delta Onderwijs.

10 jaar ONE: Energiescan Scoutingvereniging Mariagroep

Dit jaar viert Oosterhout Nieuwe Energie haar 10e verjaardag. Daarom blikken we terug op geslaagde samenwerkingen en projecten uit de afgelopen 10 jaar. Dit keer delen we het verhaal over de betrokkenheid van ONE bij Scouting Mariagroep.

ONE is verhuisd!

Groot nieuws! ONE is verhuisd naar een nieuwe locatie.

10 jaar ONE: Zonnepanelen op de gemeentewerf

Dit jaar viert Oosterhout Nieuwe Energie haar 10-jarig bestaan. Daarom blikken we terug op geslaagde samenwerkingen en projecten uit het afgelopen decennium. Dit keer het verhaal over de totstandkoming van het zonnedak op de gemeentewerf in Oosterhout.

10 jaar ONE: Zonnepanelen op de brandweerkazerne

Dit jaar viert Oosterhout Nieuwe Energie haar 10-jarig bestaan. Daarom blikken we terug op geslaagde samenwerkingen en projecten uit het afgelopen decennium. In deze editie delen we het verhaal van de zonnepaneelinstallatie op de Oosterhoutse brandweerkazerne.
Artikel 1-10 van de 56 Volgende pagina »
 

Deze website gebruikt cookies

Dit doen wij voor statistische doeleinden, en om uw ervaring op deze website te verbeteren.

Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.
Voor meer informatie kunt u eerst onze cookie uitleg pagina bekijken!