Nieuws

Tips voor overdag gebruiken van (zonne-)energie 09-07-24

Als eigenaar van zonnepanelen draagt u al bij aan een groenere toekomst. Om de efficiëntie van uw zonne-energie te maximaliseren en het elektriciteitsnet minder te belasten, willen we u graag enkele tips geven over hoe u overdag meer stroom kunt verbruiken.

Teveel spanning op het Net bij Zonnepanelen 05-07-2024

De toenemende populariteit van zonnepanelen heeft een onverwacht probleem gecreëerd: overbelasting van het elektriciteitsnet. Dit fenomeen, waarbij er te veel spanning op het net komt te staan, kan leiden tot verschillende problemen voor zowel huishoudens als energieleveranciers. In dit artikel kijken we de oorzaken van dit probleem en bespreken we mogelijke oplossingen.

Hoe installeer je een warmtepomp? 18-06-2024

Het installeren van een warmtepomp is een geweldige manier om je huis duurzamer te maken en energie te besparen. In dit artikel legt Oosterhout Nieuwe Energie stap voor stap uit hoe je dit doet!

Verschillende Soorten Warmtepompen

Bij Oosterhout Nieuwe Energie streven we ernaar om je te helpen je woning duurzamer en energie-efficiënter te maken. Er zijn verschillende soorten warmtepompen, elk met hun eigen unieke kenmerken en voordelen.

Subsidies voor warmtepompen: wat u moet weten

Bij Oosterhout Nieuwe Energie willen we u helpen bij de overstap naar duurzame energie. Een van de manieren om dit te doen is door het installeren van een warmtepomp, waarvoor u subsidie kunt krijgen. In dit artikel bespreken we de voorwaarden voor het aanvragen van subsidie voor warmtepompen, de installatievereisten en hoe u de subsidie kunt aanvragen.

Energiebesparende Tips: Haal het Beste uit je Warmtepomp

Bij Oosterhout Nieuwe Energie willen we jou helpen om energie te besparen en je huis duurzamer te maken. Een warmtepomp kan hier een grote rol in spelen, maar er zijn ook andere manieren om energie te besparen en je huis nog efficiënter te maken. In dit artikel geven we je tips over hoe je de werking van je warmtepomp kunt optimaliseren, waarom goede woningisolatie belangrijk is, en hoe slimme thermostaten je kunnen helpen energie te besparen.

Warmptepompen: duurzaam verwarmen en verkoelen

Bij Oosterhout Nieuwe Energie streven we naar een duurzamer en energiezuiniger Oosterhout. Dit doen we door deskundig en onafhankelijk advies te geven aan alle Oosterhoutse huizenbezitters. Deze keer gaan we dieper in op het gebruik van warmtepompen. Warmtepompen zijn innovatieve systemen die de manier waarop we onze huizen en gebouwen verwarmen kunnen verduurzamen. In dit artikel leggen we de werking van warmtepompen uit, bespreken we de verschillen tussen de nu bekende verwarmingssystemen en warmtepompen, en kijken we naar de voordelen zoals energiebesparing en verminderde CO2-uitstoot.

Hoe werkt het terugleveren van zonne-energie?

De installatie van zonnepanelen op huizen en bedrijven heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt, gedreven door zowel milieubewustzijn als economische voordelen. Maar wat gebeurt er met de overtollige energie die deze zonnepanelen opwekken? Dat is waar het terugleveren van zonne-energie om de hoek komt kijken.

Aandachtspunten gebruik zonnepanelen 24-05-2024

Zonnepanelen vormen een goede stap naar duurzame energie maar om het maximale uit deze investering te halen, is het van cruciaal belang om aandacht te besteden aan verschillende belangrijke aspecten. Hier zijn enkele uitgebreide aandachtspunten en praktische tips die je kunnen helpen om optimaal te profiteren van je zonnepanelen.

8 redenen om over te stappen op zonnepanelen 20-05-2024

Overweeg je om zonnepanelen aan te schaffen? Het is begrijpelijk dat je misschien wat aarzeling voelt, gezien de constante veranderingen en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van zonne-energie. Maar laten we eens kijken naar acht overtuigende redenen waarom deze investering de moeite waard is.

Artikel 1-10 van de 63 Volgende pagina »
 

Deze website gebruikt cookies

Dit doen wij voor statistische doeleinden, en om uw ervaring op deze website te verbeteren.

Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.
Voor meer informatie kunt u eerst onze cookie uitleg pagina bekijken!