Nieuws

10 jaar ONE: Energiescan Scoutingvereniging Mariagroep

Dit jaar viert Oosterhout Nieuwe Energie haar 10e verjaardag. Daarom blikken we terug op geslaagde samenwerkingen en projecten uit de afgelopen 10 jaar. Dit keer delen we het verhaal over de betrokkenheid van ONE bij Scouting Mariagroep.

ONE is verhuisd!

Groot nieuws! ONE is verhuisd naar een nieuwe locatie.

10 jaar ONE: Zonnepanelen op de gemeentewerf

Dit jaar viert Oosterhout Nieuwe Energie haar 10-jarig bestaan. Daarom blikken we terug op geslaagde samenwerkingen en projecten uit het afgelopen decennium. Dit keer het verhaal over de totstandkoming van het zonnedak op de gemeentewerf in Oosterhout.

10 jaar ONE: Zonnepanelen op de brandweerkazerne

Dit jaar viert Oosterhout Nieuwe Energie haar 10-jarig bestaan. Daarom blikken we terug op geslaagde samenwerkingen en projecten uit het afgelopen decennium. In deze editie delen we het verhaal van de zonnepaneelinstallatie op de Oosterhoutse brandweerkazerne.

10 jaar ONE: The Greenhouse

Oosterhout Nieuwe Energie viert haar 10-jarig bestaan! Ter ere van deze mijlpaal blikken we terug op de afgelopen tien jaar, waarin we met succes verschillende samenwerkingen en projecten hebben verwezenlijkt. Deze keer delen we het verhaal achter de oprichting van The Greenhouse.

10 jaar ONE: TICOhuis

Oosterhout Nieuwe Energie bestaat dit jaar 10 jaar. Een goed moment om terug te kijken. In de afgelopen jaren hebben we verschillende maatschappelijke instanties mogen ondersteunen en zijn er mooie, duurzame initiatieven gestart. De komende weken kijken we hierop terug. We trappen af met het TICOhuis.

Woning verduurzamen voor iedereen betaalbaar

Het kabinet heeft een ambitieus plan: het verduurzamen van de woning moet voor iedereen betaalbaar zijn. 

Het ONE duurzaam wonen stappenplan

In 2050 moeten alle wijken in Nederland aardgasvrij zijn, staat in het Klimaatakkoord. Hoewel het nog even duurt, is het verstandig om op tijd te beginnen. Het kan lastig zijn om te weten waar te beginnen, dus we hebben een eenvoudig stappenplan opgesteld om je op weg te helpen.

Onze coaches zijn nu nog wijzer

Woensdagavond 24 mei kwamen 10 coaches in het adviescentrum bij elkaar voor een presentatie over hoe je je woning aardgasvrij maakt. Dat is belangrijk, want de overheid streeft ernaar dat in 2050 door geen enkel huishouden nog aardgas gebruikt wordt.

Écht duurzaam isoleren? Kies dan voor biobased isolatie.

Misschien heb je al wel eens van de term gehoord... biobased isolatie. Deze manier van isoleren is helemaal van nu, en wellicht ook iets voor jou! In dit artikel praten we je bij over deze duurzame manier van isoleren.
« Vorige pagina Artikel 21-30 van de 56 Volgende pagina »
 

Deze website gebruikt cookies

Dit doen wij voor statistische doeleinden, en om uw ervaring op deze website te verbeteren.

Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.
Voor meer informatie kunt u eerst onze cookie uitleg pagina bekijken!