Nieuws

Wat kun je doen voor de aarde tijdens Earth Day? 20-04-2022

22 April is het Earth Day! Wererldwijd wordt de dag van de Aarde gevierd. Op deze dag staan we stil bij de aarde en de invloed dat ons gedrag en acties hebben op onze mooie aarde. Wil jij meer voor de aarde doen? Volg dan onze 5 simpele tips!

5 tips voor energiebesparing in de lente! 18-04-2022

De eerste zonnestralen van de lente schijnen door het raam, tijd voor een voorjaarsschoonmaak. Maak van de gelegenheid gebruik om onze voorjaarstips toe te passen en bespaar eenvoudig energie! 

Huis verkopen? Energielabel aanvragen! 30-03-2021

De aflevering van Radar op maandag 29 maart ging over de verplichte energielabel. Waarom moet je er tot wel 500 euro voor betalen en wat heb je er eigenlijk aan? Wat is de zin of onzin van het nieuwe verplichte energielabel? 

Interview met onze Rob in magazine Rabo &Co 30-3-2021

Rabo &Co is een initiatief van de coöperatieve Rabobank. Drie keer per jaar brengen ze in het Rabo &Co magazine inspirerende verhalen en mooie initiatieven onder de aandacht, in woord en beeld. In het magazine komen lokale, regionale, nationale en internationale initiatieven samen. In deze editie werd onze Rob geïnterviewd, waarin hij alles vertelt over ONE. Je leest het interview hier. 

« Vorige pagina Artikel 21-24 van de 24