Zaterdag 1 juni kom je alles te weten over zonnepanelen!

Op zoek naar onafhankelijk advies over zonnepanelen of benieuwd naar de nieuwste tips om thuis jouw energie-efficiëntie te verhogen? ONE nodigt je uit om op zaterdag 1 juni bij ons adviescentrum in Oosterhout alles te weten te komen over zonnepanelen. Tussen 10:00 en 13:00 worden er presentaties gegeven door onze energiecoaches onder het genot van een koffie en een worstenbroodje. Ben jij erbij?

Het programma van 1 juni ziet er als volgt uit:
10:00 – start van de eerste presentatie
11:00 – start van de tweede presentatie
12:00 – hapje en drankje met ruimte voor netwerken & vragen aan onze energiecoaches!
13:00 – sluiting van de dag

De dag staat in het teken van educatie en praktische tips. Onze energiecoaches zullen uitgebreid ingaan alles wat jullie willen weten over zonnepanelen en handige tips delen om het meeste uit jouw zonne-energie te halen. Of je nu een beginner bent of al langer je eigen energie opwekt, deze dag biedt voor ieder wat wils.

Na de presentaties staan de koppen koffie en thee voor u klaar, zoals jullie gewend zijn van ONE. Dit biedt ook een uitstekende kans om te netwerken met andere die geïnteresseerd zijn in onze informatie over zonnepanelen!

Geïnspireerd door de presentaties? Grijp de kans om direct na de presentaties een persoonlijke afspraak te maken met onze aanwezige energiecoaches. Zij staan klaar om gratis en onafhankelijk advies te geven over de beste zonne-energieoplossingen voor thuis!

Mis deze waardevolle dag niet en markeer 1 juni in je agenda! Kom langs bij ons adviescentrum aan de Kerkstraat 19 in Oosterhout. We kijken ernaar uit je te verwelkomen en samen te werken aan een groenere toekomst.
| Terug | Volgende »
 

Deze website gebruikt cookies

Dit doen wij voor statistische doeleinden, en om uw ervaring op deze website te verbeteren.

Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.
Voor meer informatie kunt u eerst onze cookie uitleg pagina bekijken!