Maak kennis met: 'The Green House'

12 September 2021
Daar is hij dan! Het duurzame huis op wielen; The Green House!

Het duurzame huis is officieel omgedoopt tot: ‘The Green House’. Deze toepasselijke naam is verzonnen door Charles Pfeifle. Wij bedanken Charles voor het meedenken en feliciteren hem met zijn mooie prijs; de Elho green basics regenton.

De onthulling vond plaats op de Duurzaam Oosterhout Markt op 9 oktober 2021. The Green House was voor alle bezoekers van de markt meteen te bekijken. Uiteraard waren onze energiecoaches aanwezig om de bezoekers te voorzien van duurzaam advies, wat dankzij The Green House meteen concreet kan worden gedemonstreerd. Het huisje is namelijk voorzien van HR++ beglazing, een infrarood warmtepaneel, warmtepomp, zonnepanelen en volledige isolatie.

Na de succesvolle onthulling op de markt, is het nu tijd om met The Green House te gaan toeren door Oosterhout.

Locaties

Je komt ons duurzame huisje tegen op de weekmarkt of op een centrale plek in jouw woonwijk. Daar kun je het huisje (bemand door een medewerker van de gemeente en een energiecoach van ONE) bezoeken voor vragen en advies rondom het verduurzamen van je woning en/of de wijkaanpak voor de energietransitie warmte. Op de websites www.oosterhoutnieuweenergie.nl of www.duurzaamoosterhout.nl komen onze tourdata te staan.

The Green House werd mede mogelijk gemaakt door: SunPower & Pebble Green Systems


 


| Terug | Volgende »