Isolatie- en glas actie

isolatie actie Oosterhout Nieuwe Energie

ONE bundelt wederom de krachten met de gemeente Oosterhout en het Regionaal Energieloket voor een isolatie- en glasactie. 

Dat de gasprijzen flink gestegen zijn is geen nieuws meer te noemen, maar met het najaar voor de deur wordt het nóg belangrijker om te zorgen voor de juiste maatregelen in huis. Deze collectieve inkoopactie moet het voor de inwoners van de gemeente Oosterhout makkelijker en interessanter maken om isolatiemaatregelen te treffen.

Op 20 september wordt er afgetrapt met een informatieavond. Via de website van het Regionaal Energieloket kan er ingeschreven worden voor deze bijeenkomst. Als deelnemer hoor je hier meer over de betreffende actie, maar ook over (duurzaamheids)leningen en subsidies die hiervoor gebruikt kunnen worden. 
Tijdens de informatieavond zullen Oosterhout Nieuwe Energie, de gemeente, het Regionaal Energie loket, het glasbedrijf én het isolatiebedrijf aanwezig zijn. 

Wil je ook aan de slag met het isoleren van je woning en profiteren van dit collectieve voordeel? Zorg dan dat je je inschrijft voor de informatieavond en profiteer van de actie. 
« Vorige | Terug | Volgende »