Nieuws

Vacature vrijwilliger: Coördinator Werkgroep Educatie 15-03-2024

Ben jij gepassioneerd over duurzaamheid en wil jij een positieve impact hebben op de toekomst van jongeren? Heb je ervaring in het onderwijs en ben je een enthousiaste aanjager die graag initiatief neemt? Dan is de rol van Coördinator Werkgroep Educatie bij Oosterhout Nieuwe Energie (ONE) iets voor jou!

Vacature vrijwilliger: Medewerker Werkgroep Educatie 15-03-2023

Wil jij je inzetten voor een duurzamer Oosterhout en heb je affiniteit met communicatie? Dan horen we graag van je!

Duurzame thuiswerkplek

Het inrichten van een duurzame thuiswerkplek

Thuiswerken is voor veel van jullie in de afgelopen jaren steeds normaler geworden. Het inrichten van een efficiënte en duurzame werkplek is dan ook steeds belangrijker, dit kan invloed hebben op je gezondheid en de werksfeer. Hier zijn enkele tips om jouw werkplek te verduurzamen.

Isolerende Gordijnen: een betaalbare oplossing

Veel mensen ervaren problemen zoals tocht of warmteverlies via hun ramen, zeker bij enkelglas. Gelukkig bieden isolerende gordijnen een betaalbare oplossing hiervoor. Je leest hier meer over in dit artikel

Inkoopactie hybride/all-electric warmtepomp 24-02-2024

Online informatieavond op woensdag 6 maart om 19.30 uur

In samenwerking met Gemeente Oosterhout en ONE organiseert het Regionaal Energieloket wederom een collectieve inkoopactie voor een hybride of All-electric warmtepomp.

Waterzijdig inregelen: optimaliseer je verwarmingssysteem

Wil je energie besparen en tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere toekomst? Dan is waterzijdig inregelen van je verwarmingssysteem een slimme zet. Lees er meer over in dit artikel! 

Salderingsregeling voor zonnepanelen blijft voorlopig

Het voorstel om de salderingsregeling voor eigenaren van zonnepanelen geleidelijk af te bouwen vanaf 2025 heeft geen meerderheid gekregen in de Eerste Kamer. De twee grootste fracties, BBB en GroenLinks-PvdA, hebben aangegeven tegen het voorstel te stemmen. Eerder hadden ook JA21, de Partij voor de Dieren en de SP al hun tegenstand uitgesproken.

10 jaar ONE: De adviserende rol van ONE voor MEK

Dit jaar viert Oosterhout Nieuwe Energie haar 10-jarig bestaan. Daarom blikken we terug op geslaagde samenwerkingen en projecten uit het afgelopen decennium. Dit keer het succesverhaal van de duurzame samenwerking tussen ONE en Stichting Milieu Educatie en Kinderboerderij (MEK).

10 jaar ONE: Zonnepanelen op Oosterhoutse scholen 17-11-2023

Dit jaar viert Oosterhout Nieuwe Energie haar 10-jarig bestaan. Daarom blikken we terug op geslaagde samenwerkingen en projecten uit het afgelopen decennium. Dit keer het succesverhaal van de duurzame samenwerking tussen ONE en Delta Onderwijs.

10 jaar ONE: Energiescan Scoutingvereniging Mariagroep

Dit jaar viert Oosterhout Nieuwe Energie haar 10e verjaardag. Daarom blikken we terug op geslaagde samenwerkingen en projecten uit de afgelopen 10 jaar. Dit keer delen we het verhaal over de betrokkenheid van ONE bij Scouting Mariagroep.

Artikel 1-10 van de 46 Volgende pagina »
 

Deze website gebruikt cookies

Dit doen wij voor statistische doeleinden, en om uw ervaring op deze website te verbeteren.

Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.
Voor meer informatie kunt u eerst onze cookie uitleg pagina bekijken!