Actie voor woningisolatie!

12 Februari 2021

Samen isoleren stuk voordeliger

Het isoleren van je woning heeft veel voordelen. Het is niet alleen beter voor het milieu: je bespaart ook op je energiekosten en het verhoogt jouw wooncomfort. De gemeente Oosterhout wil het je als inwoner makkelijk maken om energie te besparen. Daarom start de gemeente samen met Oosterhout Nieuwe Energie (ONE) en het Regionaal Energieloket een actie voor woningisolatie die loopt van 8 februari tot en met 31 maart 2021.

Makkelijk en voordelig energie besparen
We hebben een regionaal isolatiebedrijf geselecteerd dat voldoet aan de door ons gestelde prijs-kwaliteitverhouding en garanties. Omdat via de actie veel woningen binnen een klein gebied kunnen worden geïsoleerd, kan het bedrijf het werk slim plannen en uitvoeren. Je krijgt daardoor een scherpe prijs. Omdat elke woning anders is, maken we graag een afspraak met je. Vanwege de Corona maatregelen zal dit waarschijnlijk via telefoon of Skype zijn. Daarna ontvang je een offerte op maat die aansluit op de mogelijkheden van jouw woning. Dit is gratis en vrijblijvend. Je beslist zelf of je gebruik wilt maken van het aanbod.

Aanmelden doe je zo:

  1. Ga naar www.regionaalenergieloket.nl en vul je postcode in;
  2. Klik op de blauwe knop met ‘Isolatieactie in gemeente Oosterhout’;
  3. Kies uit één van de twee volgende opties en laat je gegevens achter:
    a. ‘Aanmelden isolatieactie’. Je ontvangt een mail over het maken van een afspraak.
    b. Informatieavond terugkijken. Tijdens deze online bijeenkomst werd meer informatie gegeven over de actie en over mogelijke subsidies en leningen. 

Eerst oriënteren
Wil je jezelf eerst wat breder oriënteren op het energiezuiniger maken van je eigen woning? Vraag dan hier een gratis energiescan aan.
« Vorige | Terug | Volgende »