17 januari warmtewandeling vogelbuurt.

Woon je in de vogelbuurt en ben je benieuwd naar de isolatiewaarde van de woningen in jouw buurt? Loop mee tijdens de warmtewandeling op 17 januari.

Wandeling met warmtecamera
De gemeente Oosterhout organiseert samen Oosterhout Nieuwe Energie en Stichting Buurkracht de warmtecamera wandeling in de vogelbuurt. Met een speciale warmtebeeldcamera zie je waar een woning warmte lekt, maar ook waar de woning juist goed geïsoleerd is. Hiermee kunnen we zichtbaar maken waar in jouw woning kansen liggen om te verduurzamen door middel van betere isolatie. Tijdens de warmtewandeling bezoeken we gezamenlijk 4 woningen. Deze woningen zijn inmiddels geselecteerd, maar je kunt nog wel meelopen! Sluit aan en laat je inspireren en adviseren op het gebied van woningisolatie!

Ook meelopen?
Aanmelden kan via deze link.

The Green House is ook aanwezig!
Heb je andere vragen op het gebied van verduurzaming of ben je niet in gelegenheid om aan te sluiten tijdens de wandeling? Bezoek dan onze Green House: The Green House is een rijdend 100% duurzaam huisje voorzien van goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Het duurzame huis geeft inwoners een beeld van de mogelijkheden voor in eigen huis- en tuin. Iedereen mag binnenlopen, vragen stellen en om advies vragen over duurzaam wonen en leven.

Op 17 januari tussen 16:00 en 18:00 uur is The Green House te vinden bij de Nettorama in Strijen. Ben je op zoek naar gratis advies? Een energiecoach van Oosterhout Nieuwe Energie (ONE) en een medewerker van de gemeente staan voor je klaar.
« Vorige | Terug | Volgende »
 

Deze website gebruikt cookies

Dit doen wij voor statistische doeleinden, en om uw ervaring op deze website te verbeteren.

Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.
Voor meer informatie kunt u eerst onze cookie uitleg pagina bekijken!