Breng je energierekening omlaag met de gratis EARN-E!

3 Maart 2021

Vanaf vandaag kun je onze nieuwe website bezoeken. Naast agenda, nieuws en wetenswaardigheden, vind je hier voortaan ook onze kennisbank met ONE minute tutorials en whitepapers waarin onze energiecoaches hun kennis over het verduurzamen van de eigen woning met jou delen. Ook hebben wij nu een ‘smoelenboek’ waarin onze energiecoaches letterlijk ‘een gezicht’ krijgen en zichzelf kort voorstellen.

Gratis EARN-E voor jou!

Om dit te vieren, trakteren wij je op een energiebesparend cadeautje: de EARN-E energiemonitor. Dit handzame apparaatje geeft je realtime inzicht in het verbruik van stroom en gas en helpt je om dat te verminderen. Uit onderzoek blijkt dat de gemiddelde besparing  op jouw energierekening €70,- per jaar is en dat ook jouw CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Daarmee is EARN-E goed voor je portemonnee en het milieu: een echte win-win!

Inclusief 1 jaarabonnement
De energiemonitor krijg je van ONE en daarnaast betaalt ONE het eerste jaar de abonnementskosten (totale voordeel is €41,95). Na één jaar kun je vrijblijvend beslissen of je wel of geen gebruik meer blijft maken van het abonnement. Het maakt niet uit bij welke energieleverancier je zit. De EARN-E energiemonitor is geschikt voor alle typen slimme meters, het desktopportaal is online bereikbaar en EARN-E app is beschikbaar voor iOS en Android, zowel op telefoon als tablet.

Kijk voor meer info op: https://earn-e.com/consumenten.

Bij bestelling ontvang je:

  • EARN-E energiemonitor plug & play ter waarde van €29,95 inclusief:
    • EARN-E app met realtime energiegegevens.
    • Desktop portaal met geavanceerde analysetools.
  • Jaarabonnement ter waarde van €12,00


Actievoorwaarden

  • De actie is alleen geldig voor inwoners van Oosterhout (4900 – 4908), Den Hout (4911), Oosteind (4909) en Dorst (4849).
  • De actie loopt zolang de voorraad strekt 
  • Beperkte oplage. Op = op.


Earn-E bestellen

Bestel hier jouw gratis Earn-E pakket.

Velden met een * zijn verplicht
« Vorige | Terug | Volgende »
 

Deze website gebruikt cookies

Dit doen wij voor statistische doeleinden, en om uw ervaring op deze website te verbeteren.

Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.
Voor meer informatie kunt u eerst onze cookie uitleg pagina bekijken!