Nieuws

Energiecoach Jurgen

Ik ben in de rol van energiecoach gegroeid. 23-01-2022

Energiecoach worden? Jurgen de Hoogh (50) voelde er weinig voor, toen hij vier jaar geleden startte als vrijwilliger bij ONE. Inmiddels geniet hij met volle teugen.

Lees hier het volledige interview met onze energiecoach Jurgen. Hij vertelt over zijn werk als energiecoach en wat dit voor hem zo bijzonder maakt. 

Oosterhout Nieuwe Energie adviescentrum

Wij zijn op zoek naar nieuwe energiecoaches 23-01-2022

Bij ONE zijn we op zoek naar nieuwe energiecoaches. Wil jij ons ondersteunen bij onze groene werkzaamheden. Lees dan verder!

Vanaf 2022 extra subsidie op een warmtepomp 03-11-2021

 

Het kabinet gaat extra subsidie inzetten om (hybride) warmtepompen voor iedereen toegankelijker te maken. Vanaf 2022 wordt de subsidie daarom van 20% verhoogd naar 30%.

 

 

Stijgende energieprijzen 8-04-2021

De energieprijzen schieten omhoog! Tijd om te gaan verduurzamen dus...

Slim aansluiten van zonnepanelen 13-07-2021

Heb je zonnepanelen of overweeg je deze aan te schaffen? Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om spanningsproblemen te voorkomen. Welke stappen dit zijn lees je hier. 

Breng je energierekening omlaag met de gratis EARN-E! 03-03-2021

Vanaf vandaag kun je onze nieuwe website bezoeken. Naast agenda, nieuws en wetenswaardigheden, vind je hier voortaan ook onze kennisbank met ONE minute tutorials en whitepapers waarin onze energiecoaches hun kennis over het verduurzamen van de eigen woning met jou delen. Ook hebben wij nu een ‘smoelenboek’ waarin onze energiecoaches letterlijk ‘een gezicht’ krijgen en zichzelf kort voorstellen.

Wat kun je doen voor de aarde tijdens Earth Day? 20-04-2022

22 April is het Earth Day! Wererldwijd wordt de dag van de Aarde gevierd. Op deze dag staan we stil bij de aarde en de invloed dat ons gedrag en acties hebben op onze mooie aarde. Wil jij meer voor de aarde doen? Volg dan onze 5 simpele tips!

5 tips voor energiebesparing in de lente! 18-04-2022

De eerste zonnestralen van de lente schijnen door het raam, tijd voor een voorjaarsschoonmaak. Maak van de gelegenheid gebruik om onze voorjaarstips toe te passen en bespaar eenvoudig energie! 

Huis verkopen? Energielabel aanvragen! 30-03-2021

De aflevering van Radar op maandag 29 maart ging over de verplichte energielabel. Waarom moet je er tot wel 500 euro voor betalen en wat heb je er eigenlijk aan? Wat is de zin of onzin van het nieuwe verplichte energielabel? 

Interview met onze Rob in magazine Rabo &Co 30-3-2021

Rabo &Co is een initiatief van de coöperatieve Rabobank. Drie keer per jaar brengen ze in het Rabo &Co magazine inspirerende verhalen en mooie initiatieven onder de aandacht, in woord en beeld. In het magazine komen lokale, regionale, nationale en internationale initiatieven samen. In deze editie werd onze Rob geïnterviewd, waarin hij alles vertelt over ONE. Je leest het interview hier. 

« Vorige pagina Artikel 41-50 van de 50
 

Deze website gebruikt cookies

Dit doen wij voor statistische doeleinden, en om uw ervaring op deze website te verbeteren.

Graag vragen wij uw akkoord om dit te mogen blijven doen.
Voor meer informatie kunt u eerst onze cookie uitleg pagina bekijken!