Groen is Doen Beurs Oosterhout bij De Bussel

Op zaterdag 20 oktober 2018 organiseerde Oosterhout Nieuwe Energie (ONE) in samenwerking met de Gemeente Oosterhout en Rabobank Amerstreek de Groen Is Doen Beurs.

In Theater De Bussel in Oosterhout kwamen op deze dag lokale en regionale bedrijven en organisaties op het gebied van duurzaamheid bijeen om de inwoners van Oosterhout te informeren over hoe u uw woning kunt verduurzamen door middel van bijvoorbeeld zonnepanelen, een warmtepomp of isolatie, lage temperatuur radiatoren, elektrische cv-ketels. 

Daarnaast was er ook aandacht voor ander andere groene onderwerpen zoals elektrisch rijden en duurzaam geproduceerd eten én innovaties op het gebied van duurzaamheid.

 

Wij danken de Gemeente Oosterhout, de Rabobank Amerstreek en Theater De Bussel voor hun steun om deze dag mogelijk te maken. En uiteraard de onderstaand vermelde deelnemers voor hun inzet. 

We hopen dat we u, de bezoeker, hebben kunnen helpen om een volgende stap te maken op uw weg naar (nog) meer duurzaamheid. En dat we u hebben kunnen motiveren en inspireren om aan de slag te gaan met uw plannen. Want: Groen is Doen!

 

Hebt u nog vragen over dit evenement, of wilt u uw ervaringen nog met ons delen, mail ons dan op groenisdoenbeurs@oosterhoutnieuweenergie.nl

 

Tot de volgende keer.
Annemiek, Marije, Michael, Rob en Anto

 

Deelnemende bedrijven en organisaties:

Braat Groenbeleving

Buurauto

Droomwonen

Enexis

Van Dijk Totaalinstallateur

Gemeente Oosterhout

Isolatietechniek Brabant

JAGA

Mercedes Rüttchen

Oosterhout Nieuwe Energie

Party Service Vermeulen

Pebble Green Systems

PQE / Kubie

Rabobank Amerstreek

Ratos

Sofia's Tuin

THEBOXSYSTEM

Thuisvester

Wijnhuis Sint Catharinadal

ZEROgas

Zuivelboerderij De Driehoek