Wist u dat?

Oosterhouters steeds actiever

Dat veel Oosterhouters bezig zijn met duurzaamheidsvraagstukken blijkt niet alleen uit de drukbezochte Groen is Doen Beurs die ONE elk jaar organiseert maar ook uit het feit dat de Energieambassadeurs van ONE het steeds drukker krijgen.

Onze Energieambassadeurs komen bij u langs, doorlopen met u de gehele woning en geven advies hoe te besparen en te verduurzamen. Van elke bezoek wordt een uitgebreid verslag gemaakt.

Onze Energieambassadeurs brengen steeds meer adviezen uit, zo blijkt uit onderstaand staatje:
Jaartal Aantal
2017 20
2018 54

In de eerste 10 weken van 2019 werden 30 Energiescanrapporten uitgebracht; als die trend zich doorzet zal 2019 bijna een verdrievoudiging laten zien t.o.v. 2018 in het aantal uitgebrachte Energie advie rapporten! 

Voorbeeld Energie advies rapport 1
Voorbeeld Energie advies rapport 2

Al die energieadviezen leiden gelukkig ook tot daadwerkelijke maatregelen, we hebben de volgende terugkoppeling ontvangen van onze leden:

Genomen maatregel Aantal
Zonnepanelen 66
Warmtepompen 22
(Hybride) CV Ketels 14
Palletkachels 4

 

Daarnaast worden onze Energieadviseurs veelvuldig gevraagd om adviezen over het aanbrengen van isolatie, installeren van ledverlichting, etc.
Wilt u ook een afspraak maken met één van onze Energieambassadeurs?  Neem dan contact met ons op via: info@oosterhoutnieuweenergie.nl

Voorbeeldberekening

Wist u dat u door de plaatsing van 12 zonnepanelen per jaar zo'n 3.000 kWh aan stroom kunt produceren en dat u daarmee zo'n € 670,00 per jaar aan stroomkosten kunt besparen? 

Meer weten over deze berekening? Onze vrijwillers van het Duurzaam Info Punt nemen graag de voorbeeldbereking met u door; zij beantwoorden dan meteen alle vragen die u mocht hebben over plaatsing van zonnepanelen op uw woning.