Opwekken

Zelf energie opwekken, dat kan op allerlei duurzame manieren.

Opwekken

Zelf energie opwekken, dat kan op allerlei duurzame manieren. En ben je voortaan voor een groot gedeelte je eigen energieleverancier. 

Zonnepanelen

Sinds de oprichting van Oosterhout Nieuwe Energie zijn al 206 particuliere ​koop​woningen voorzien van zonnepanelen. Overweeg je de aanschaf van zonnepanelen?  De werkgroep ​Duurzame Technieken deelt haar kennis en ervaring graag met je.
Meer weten? Neem contact met ons op via: info@oosterhoutnieuweenergie.nl  

 

Warmtepompen

De ontwikkelingen rondom warmtepompen gaan snel. Het kan dus interessant zijn om een warmtepompinstallatie in je woning te plaatsen. De werkgroep Duurzame Technieken heeft veel informatie op een rij gezet. Meer weten?
Meer weten? Neem contact met ons op via: info@oosterhoutnieuweenergie.nl  

Energieambassadeurs

De Energieambassadeur van ONE begeleidt leden van ONE die zoeken naar de meerwaarde van energieopwekking of energiebesparing voor hun woning. Een Energieambassadeur is een geschoolde vrijwilliger die samen met jou de woning onderzoekt en adviseert over duurzame oplossingen en eventuele subsidies. Je kiest zelf een (eventuele) leverancier.
Wil je een afspraak maken met een energieambassadeur? E-mail info@oosterhoutnieuweenergie.nl en wij nemen contact met je op!