Opwekken

Zelf energie opwekken, dat kan op allerlei duurzame manieren.

Opwekken

Zelf energie opwekken, dat kan op allerlei duurzame manieren. En ben je voortaan voor een groot gedeelte je eigen energieleverancier. 

Zonnepanelen

Sinds de oprichting van Oosterhout Nieuwe Energie zijn al 206 particuliere ​koop​woningen voorzien van zonnepanelen. Overweeg je de aanschaf van zonnepanelen?  De werkgroep ​duurzame technieken deelt haar kennis en ervaring graag met je. Neem contact met ons op via: info@oosterhoutnieuweenergie.nl  

Feiten:

​206 woningen: totaal ​3.696​ zonnepanelen. Dat relateert in ​939.111 Wattpiek, omgerekend ​​​845.200 kWh opbrengst per jaar! Met deze zonne-opbrengst en een gemiddeld verbruik van 3.500 kWh per woning, kunnen zo ​​241 huishoudens voorzien worden van duurzame energie.
 

Warmtepomp

De ontwikkelingen rondom warmtepompen gaan snel. Het kan dus interessant zijn om een warmtepompinstallatie in je woning te plaatsen. De werkgroep Warmtepompen heeft veel informatie op een rij gezet. Mail naar: info@oosterhoutnieuweenergie.nl  
 

Energieambassadeur

De energieambassadeur van ONE begeleidt leden van ONE die zoeken naar de meerwaarde van energieopwekking of energiebesparing voor hun woning. Een energieambassadeur is een geschoolde vrijwilliger die samen met jou de woning onderzoekt en adviseert over duurzame oplossingen en eventuele subsidies. Je kiest zelf een (eventuele) leverancier. Wil je een afspraak maken met een energieambassadeur? E-mail info@oosterhoutnieuweenergie.nl en wij nemen contact met je op.