Ervaringen

Coen en Ria T. uit Oosterhout: Mooie manier om iets voor het milieu te doen09-05-2018

Dhr. Coen en Ria T. uit Oosterhout waren er snel bij: sinds november 2014 liggen er 13 zonnepanelen op hun dak.

Over hun ervaringen schreven zij het volgende: "Bij de eerste eindafrekening van hun energiekosten kregen ze daardoor € 775,- terug. Ik ben nog altijd dik tevreden met mijn zonnepanelen. “We dachten al over zonnepanelen na toen de aanbieding van ONE voorbij kwam. Die was best aantrekkelijk. We vonden het een mooie manier om ook iets voor het milieu te doen. Het kost een paar centen, maar dan heb je ook wat. In een halve dag was alles geïnstalleerd. Ons was een opbrengst van 3.043 kWh per jaar beloofd; in de praktijk kwam die in het eerste jaar nog tien procent hoger uit. Met vriendelijke groet, Coen”

Dhr. Geert S. uit Oosterhout: Ik ben erg tevreden over mijn ONE zonnepaneleninstallatie21-04-2018

Dhr. Geert S. uit Oosterhout schreef ons het volgende:

"Ik heb zonnepanelen laten installeren via ONE. Mijn systeem draait nu ruim een week en ik ben verrast over de opbrengst. Ik ben er erg tevreden over. De optimizers werken goed en de monitoring is prima! Ik vertel het verder!”

Dhr. Jack N. uit Oosterhout: aangenaam verrast over opbrengst zonnepanelen10-04-2018

Drh. Jack N. uit Oosterhout heeft in maart 2015 12 zonnepanelen laten installeren via het collectief van ONE, hij berichtte ons daarover het volgende:

"De 12 panelen zijn gelegd op een garagebox in de Oost-West richting. Zo profiteren wij optimaal van de zon vanaf het moment dat deze opkomt tot deze in de avond weer ondergaat.

Na exact 1 jaar hebben deze 12 panelen een opbrengst gehad van 2.502 kWh. Dit was echt ruim boven onze verwachting en wij zijn daardoor erg enthousiast over de opbrengst en de besparing die deze zonnepaneelinstallatie oplevert in ons jaarlijks energieverbruik."

Dhr. Ivo N. uit Oosterhout: Uitstekende prestatie geleverd door ONE02-04-2018

Dhr. Ivo N. uit Oosterhout heeft zonnepanelen laten installeren via ONE, dit tot volle tevredenheid gezien de reactie die hij aan ONE stuurde: “Hierbij wil ik u graag laten weten dat PGS afgelopen dinsdag een uitstekende prestatie heeft geleverd met het installeren van 16 zonnepanelen, 8 stuks op het woonhuis en 8 op het platdak. Ga zo door!”

 

« Vorige pagina Ervaring 16-19 van de 19