Ervaringen

Geert en Lisa P. uit Oosterhout: Mijn ouders hebben zich ook aangemeld voor een energie-advies10-02-2019

Dank voor het rapport, die kwam al snel en alles is erg duidelijk genoteerd.
Daarnaast en compliment voor Cees van jullie organisatie, de info en uitleg was erg duidelijk en transparant. Naar aanleiding van dit rapport hebben wij komende woensdag een afspraak met een bedrijf betreffende spouwmuurisolatie (via jullie organisatie). En een week erop, een afspraak met iemand betreffende zonnepanelen, ook via jullie organisatie.

Ons enthousiasme heeft ertoe geleid dat mijn ouders zich inmiddels ook bij ONE hebben aangemeld voor een energie-advies.

Dhr. Frank L. uit Oosterhout: Professionele, snelle en betrouwbare aanpak12-12-2018

Allereerst wil ik jullie complimenteren met jullie professionele, snelle en betrouwbare aanpak.

Ik heb na aanmelding via de website binnen een week een deskundig rapport van Geert binnen over mijn energiesituatie. En er is nu ook een afspraak gemaakt met een eventuele leverancier van zonnepanelen...

Ik ben daar heel gelukkig mee, omdat ik natuurlijk al lang loop te peinzen over hoe mijn energieverbruik het best verlaagd kan worden. Professioneel en onafhankelijk advies van jullie is daarbij zeer waardevol.

Daar kan een installateur van airconditioners nog wel bij. Ik heb zelf al rond lopen kijken, maar ik neem jullie advies op dit punt graag aan.

Anoniem uit Oosterhout: Steentje bijdragen aan het milieu13-06-2018

Op de contactpagina op de website van ONE werd het volgende berichtje achtergelaten

“Hierbij wil ik al mijn respect laten horen dat jullie zo'n goed doel dienen om de wereld een handje te helpen door bewustheid en hulp te bieden aan de Oosterhouters rondom energie.

Graag zou ik jullie hulp ook inschakelen. Wij hebben net ons eerste koophuis gekocht en wat ons betreft willen we het in één keer goed doen. Dus wat ons betreft kunnen er panelen op het dak en eventueel een warmtepomp. Wij zouden heel graag jullie onafhankelijke advies hierin willen om ook een steentje te kunnen bijdragen aan het milieu. Het zou fijn zijn om van het gas af te kunnen." (Emailadres is bekend bij ONE)”

Coen en Ria T. uit Oosterhout: Mooie manier om iets voor het milieu te doen09-05-2018

Dhr. Coen en Ria T. uit Oosterhout waren er snel bij: sinds november 2014 liggen er 13 zonnepanelen op hun dak.

Over hun ervaringen schreven zij het volgende: "Bij de eerste eindafrekening van hun energiekosten kregen ze daardoor € 775,- terug. Ik ben nog altijd dik tevreden met mijn zonnepanelen. “We dachten al over zonnepanelen na toen de aanbieding van ONE voorbij kwam. Die was best aantrekkelijk. We vonden het een mooie manier om ook iets voor het milieu te doen. Het kost een paar centen, maar dan heb je ook wat. In een halve dag was alles geïnstalleerd. Ons was een opbrengst van 3.043 kWh per jaar beloofd; in de praktijk kwam die in het eerste jaar nog tien procent hoger uit. Met vriendelijke groet, Coen”

Dhr. Geert S. uit Oosterhout: Ik ben erg tevreden over mijn ONE zonnepaneleninstallatie21-04-2018

Dhr. Geert S. uit Oosterhout schreef ons het volgende:

"Ik heb zonnepanelen laten installeren via ONE. Mijn systeem draait nu ruim een week en ik ben verrast over de opbrengst. Ik ben er erg tevreden over. De optimizers werken goed en de monitoring is prima! Ik vertel het verder!”

Dhr. Jack N. uit Oosterhout: aangenaam verrast over opbrengst zonnepanelen10-04-2018

Drh. Jack N. uit Oosterhout heeft in maart 2015 12 zonnepanelen laten installeren via het collectief van ONE, hij berichtte ons daarover het volgende:

"De 12 panelen zijn gelegd op een garagebox in de Oost-West richting. Zo profiteren wij optimaal van de zon vanaf het moment dat deze opkomt tot deze in de avond weer ondergaat.

Na exact 1 jaar hebben deze 12 panelen een opbrengst gehad van 2.502 kWh. Dit was echt ruim boven onze verwachting en wij zijn daardoor erg enthousiast over de opbrengst en de besparing die deze zonnepaneelinstallatie oplevert in ons jaarlijks energieverbruik."

Dhr. Ivo N. uit Oosterhout: Uitstekende prestatie geleverd door ONE02-04-2018

Dhr. Ivo N. uit Oosterhout heeft zonnepanelen laten installeren via ONE, dit tot volle tevredenheid gezien de reactie die hij aan ONE stuurde: “Hierbij wil ik u graag laten weten dat PGS afgelopen dinsdag een uitstekende prestatie heeft geleverd met het installeren van 16 zonnepanelen, 8 stuks op het woonhuis en 8 op het platdak. Ga zo door!”

 

« Vorige pagina Ervaring 16-22 van de 22