Besparen

De groenste energie is de energie die we niet verbruiken!

Besparen

De groenste energie is de energie die we niet verbruiken!

Energiecoach

De energiecoach van ONE begeleidt leden van ONE die zoeken naar de meerwaarde van energieopwekking of energiebesparing voor hun woning. Een energiecoach is een geschoolde vrijwilliger die samen met u de woning onderzoekt en adviseert over duurzame oplossingen en eventuele subsidies. U kiest zelf een (eventuele) leverancier.
Wilt u een afspraak maken met een energiecoach? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Zelf uitzoeken?

Misschien wilt u zonder energiecoach zaken uitzoeken en hebt u vragen zoals:

  • Hoe goed ben ik energie besparen?  Of kan ik het nog beter doen voor het milieu en mijn eigen portemonnee? Ontdek dan in een paar stappen wat energiebesparen u oplevert via:  www.energiebesparendoejenu.nl.
  • Is het isoleren van mijn huis misschien een optie voor mij? Informatie over subsidiemogelijkheden staan op de website van Milieu Centraal.

 Wilt u meer weten? Stel uw vragen via ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Opwekken

Zelf energie opwekken, dat kan op allerlei duurzame manieren. En voortaan bent u voor een groot gedeelte uw eigen energieleverancier. 

Zonnepanelen

Sinds de oprichting van Oosterhout Nieuwe Energie zijn al ruim 250 particuliere ​koop​woningen voorzien van zonnepanelen. Overweegt u de aanschaf van zonnepanelen?  De werkgroep ​Duurzame Technieken deelt haar kennis en ervaring graag met u.
Meer weten? Neem contact met ons via ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

 

Warmtepompen

De ontwikkelingen rondom warmtepompen gaan snel. Het kan dus interessant zijn om een warmtepompinstallatie in uw woning te plaatsen. De werkgroep Duurzame Technieken heeft veel informatie op een rij gezet. 
Meer weten? Neem contact met ons via ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.